Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

16 mai, 2020

Alexandra dorește să meargă în excursie





Nu cred că este vreunul dintre noi căruia să nu îi placă să călătorească. Dar din păcate vremurile pe care le trăim ne fac să ne punem pofta în cui.

Un inamic invizibil, mic și al dracului ne-a dat peste cap pe toți. Un idol de-al meu virtual, Jimmy da ăla cu poveștile lui l-a numit "nea Covid". Aproape că sunt invidios că deși cam cu peripeții chiar înainte ca treaba să devină serioasă el și a lui Vasilica, fosta lui colegă de facultate cea speriată de fantome(fanii știu) au reușit să facă un tur de Europa. Și a mers și pe banii ei. Ce norocos ești bă Jimmy! 

Dar poate că vă întrebați ce e cu titlul ăsta și la care Alexandra mă refer. Cei care mă știți sau care ați mai citit articole știți sigur. 

Ce să vezi, nea Gogu ( aici nu e greu de ghicit cine e) mi-a făcut o surpriză. Cineva nu știu ce i-a venit și a căutat exact ceea ce am pus eu în titlu. Gândul m-a dus instantaneu la Alexandra. Nu se putea altfel. Am zâmbit și am zis: Despre asta trebuie să scriu neapărat să împărtășesc cu voi. Nu pot ține doar pentru mine.


Și da știu că ea își dorește acum mai mult decât oricine să meargă în excursii, să găsesască cineva o baghetă magică și totul să revină la normal , sau să i se pară că tot ce se întâmplă nu este altceva decât un vis urât și să se trezească din el.

Dar haideți să fim optimiști și sunt absolut convins că și Alexandra este. O știu, nu poate fi altfel. Că vor veni zilele acelea în care fără vreo temere se vor umple iarăși autocarele și vom porni către locuri minunate de pe la noi sau de prin țări străine.

Dacă încă nu știți despre cine este vorba chiar am scris câteva articole despre ea și agenția ei de turism  cum ar fi acesta

Astăzi aș vrea să vă îndemn ceva. Dacă și voi aveți dorința Alexandrei nu uitați că depinde de fieacre din voi să faceți acest lucru posibil. O baghetă magică e doar în povești, iar din păcate ceea ce se întâmplă chiar nu este un vis.

Împreună putem face ca ceea ce ne dorim să devină realitate fiind responsabili și până la urmp trebuie să avem încredere că lucrurile se vor rezolva. Chiar dacă pare greu, lucruri simple ca igiena, distanțarea socială și purtatul măștilor sunt esențiale.

Nu trebuie să ne pierdem niciodată speranța că vom scăpa și că vom putea călători fără restricții din nou într-o zi.

Dacă va fi așa tu ai vrea să călătorești cu Alexandra? Eu am avut ocazia și mi-a plăcut. Sunt total convins că sunt mulți ca mine. 

Dacă încă nu o știi te invit să îi vizitezi pagina:


Nu uita, totul depinde și de tine! Împreună vom reuși să readucem călătoriile la îndemâna noastră!

Niciun comentariu: