Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

01 iunie, 2018

Oameni de succes mai puțin cunoscuți

Oameni de succes mai puțin cunoscuți

Chiar dacă nu sunt așa cunoscuți unii oameni sunt de succes în felul lor, fie pentru că și-au depășit condiția, fie nu au fost promovați pe canalele media(în special televiziune) ce reprezintă încă și va reprezenta mult timp principalul mijloc de promovare.

În cele ce urmează vă voi da câteva exemple de persoane, oameni de succes despre care am și scris până acum articole pe acest blog.

Luminița Tudosă

Luminita Tudosa

Am ales să încep cu ea deoarece spuneam că, sunt persoane care au ales să depășească unele probleme pe care le au și să facă totuși ceva, în timp ce alții s-au mulțumit să se complacă și să aștepte ajutorul celorlalți.

În primul rând ea s-a dedicat handmade-ului, mai exact confecționării de figurine din ipsos pe care să le vândă pentru a face un ban. Așa cum a putut a muncit și a avut are și cu siguranță va avea și în viitor satisfacția banului muncit. Cu toate că unele persoane, culmea tot cu probleme, au încercat să o descurajeze ea nu s-a lăsat.

Pagina sa de Facebook este: https://www.facebook.com/lumy.crafts/?ref=br_rs

Acum niște ani, o jurnalistă i-a luat un interviu pe care îl puteți citi aici: http://24life.ro/nu-renunt-usor-in-fata-unei-batalii/

În al doilea rând, nu de mult timp s-a apucat de blog, scrie subiecte interesante și mai mult decât atât, a luat și câteva interviuri. Blog-ul ei este Magia Cuvintelor

Alți oameni de succes

 În această secțiune voi face o recapitulare a articolelor despre alți oameni de succes despre care am scris:


Marian Rujoiu 
Marian Rujoiu

Deși acest om a mai apărut prin media toți nu a fost atât de mult expus: trainer, speaker motivațional și expert în negociere puteți citi articolul meu despre el aici: 

Mihai Vînătoru

Mihai Vinatoru

A început cu o platformă de crowdsourcing (Viespar.ro), iar în prezent se ocupă de compania de servicii SEO - Digital Workforce, pe care a fondat-o împreună cu un prieten de-al său Sorin Drăghici.
Ciți despre el pe link-ul de mai jos:

Cătălin Stănciulescu
Catalin Stanciulescu

Cu toate că a călători este o metodă de relaxare sau chiar un hobby, Cătălin a reușit să facă din asta și o profesie în era vlog-ului unde poți câștiga bani din conținutul de pe Youtube. Cu toate căci el avea o oarecare notorietate de la TV, cunoscut ca Andrei, din "Iubiri secrete", astăzi este cunoscut în online pentru vlog-urile de călătorie: https://kosmy.blogspot.com/2018/04/catalin-stanciulescu-vlogger-ul-calator.html

Alexandra Lăzărescu


Alexandra Lazarescu


Dacă tot vorbeam de călătorii, nu puteam să nu vorbersc despre ea. Ghid de turism pasionat, care a călătorit prin toată Europa cu grupuri de turiști diverse și încă o face și-a înființat și propria agenție Holiday Boutique și deasemenea are un blog http://alexandralazarescu.ro/

Ea a mai dat și interviuri pe la TV, dar este în principal cunoscută de turiștii pe care în mare parte și i-a făcut prieteni.

Articolul meu despre ea îl puteși citi aici:
https://kosmy.blogspot.com/2018/05/alexandra-lazarescu.html

Orange Blue
Orange Blue



Pe numele său adevărat Eugen, un tânăr vlogger din Republica Moldova ne uimește cu experimentele sale pe care le face, precum și cu tutorialele prin care ne arată cum să construim diverse lucruri: https://kosmy.blogspot.com/2018/05/orange-blue-canalul-de-stiinta.html

Andrei Cosmin


Andrei Cosmin

Un vlogger cu foarte mult umor care face impropriu spus Stand-up comedy căci stă pe scaun. Are un adevărat talent de a povesti întâmplări și viața lui și care în ciuda limbajului, fiind chiar acuzat că "strică o generație" eu consider că înjurăturile fac parte din farmecul său personal.
https://kosmy.blogspot.com/2018/04/andrei-cosmin-stand-up-erul-de-pe-scaun.html



În încheiere vreau să precizez că intenționez să mai scriu și despre alți oameni de succes și când voi strânge destule articole voi mai face o recapitulare.

Niciun comentariu: