Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

25 decembrie, 2019

Cărțile rare Coin Master

carte rară
Martian Lettuce - cea mai râvnită carte 


Atunci când vine vorba de jocuri, cu toții vrem să avasăm cât mai repede. 

În cazul jocului Coin Master principalele obiective sunt trecerea nivelurilor și completarea seturilor de cărți. Dacă vorbim de cel din urmă obiectiv, cărțile le putem împărți în două categorii: 
1. cărți care vin destul de des (sau chiar faorte des) și dacă ești un jucător înrăit ajungi să faci colecție
2. cărți rare, pe care te chinui să le obții cheltuind monede pe cufere și pe care constați că deși cumperi multe cufere greu îți pică o carte pe care ți-o dorești.

Preocuparea jucătorilor pentru cărțile rare are un motiv foarte bun: cei care dețin dubluri ale acestora își doresc să facă trade, pe românește să dea la schimb o carte în locul alteia.

Există un permanent conflict între cei care au un simț al afacerilor foarte bine dezvoltat și cei care ar vrea să primească o carte gratis din cele rare. Și dacă primii îi numesc de multe ori "milogi"(sau alte apelative mai urâte) pe cei care cer, aceștia din urmă spun că este doar un simplu joc.

Fiecare are dreptate în felul lui, dar aș menționa un lucru foarte important: până la urmă dezvoltatorii oricărui joc o fac nu pentru a avea alții cu ce să își omoare timpul ci evident ca din orice activitate să câștige și bani, iar unii chiar bagă bani în joc pentru ca printre altele să cumpere cufere. Sigur că nu îți va conveni ca tu, cel care a băgat bani să cumperi cufere, să îți vină acele cărți rare ( pe care nici măcar nu ți le grantează nimeni că îți vor veni), ca apoi să dai dublurile gratis. Oricum cu cât avansezi, jocul e din ce în ce mai "zgârcit" în a-ți da cărți noi.

Dar care sunt acele cărți rare despre care vorbim? Există o listă cu ele? Ei bine nu sunt undeva adunate, nu a stat nimeni să facă vreo listă cu toate, dar pe departe din experiența mea de jucător există o carte celebră: Martian Lettuce, sau simplu Lettuce cum îi spune toată lumea, fix cea din poza de la începutul fiecărui articol. 

Totuși există un site cu un tabel, cu o parte dintre cărțile rare, iar pentru cele mai multe din ele se indică și ce se cere la schimb. Accesași link-ul de mai jos pentru a vedea tabelul:


Cu siguranță din atbel  ați observat că la schimb este Lettuce o mare parte din cărțile rare, dar și Excalibur. Ca să fiu totuși un pic de ajutor, voi menționa (pentru cei mai la început) câteva cărți rare mai cunoscute: Scarecrow, Mighty Wizard( pentru jucătorii români cunoscută ca Wizz), Cleopatra, Fighting Monk sau Santa.

Pentru jucătorii mai noi am un sfat: nu confundați cărțile gold cu cele rare! Cărțile gold se pot trimite doar la event-uri, cele rare pot fi atât obișnuite cât și gold, dovadă că Lettuce nu este gold.

Pe final vă mai spun doar atât: pentru a vă elucida care sunt cărțile rare și cam ce se cere pe ele la schimb înscrieți-vă în grupurile de Facebook dedicate jocului (românești sau străine) și întrebați fie adminii/ moderatorii, fie jucătorii mai vechi cu experiență.




22 de comentarii:

Coin Master Pro spunea...

Check out this site for coin master spins all of them work and they have no ads on their site - Coin master Free Spins and Gifts

Riya Jain spunea...

Thanks for sharing.I found a lot of interesting information here. A really good post, very thankful and hopeful that you will write many more posts like this one.
Coin Master Free Spin

Unknown spunea...

Vreau si eu cartea Amstrong va rog

Bodo laurentiu spunea...

Vraau si eu lettuce

Anonim spunea...

Vrrau si eu marble man va rog

Ioana spunea...

Asi dori și eu va rog
Oceane tresure

Unknown spunea...

Grijac diana

Unknown spunea...

Vreau si eu cartea nitro blast va rog frumos

Unknown spunea...

Cartea tato

Unknown spunea...

Aș dori cartea Rex

Unknown spunea...

Cărți gold

Unknown spunea...

Cărți gratis gold

Unknown spunea...

Vreau si eu un excalibur te rog?

Unknown spunea...

Yes

Unknown spunea...

Vreau și eu o carte daca se poate sa ma ajute cineva. CANADIAN GOLD
DE LA CANADA

Unknown spunea...

Bună seara vreau și eu cartea Painteres Palette va rog?!!

Unknown spunea...

Buna seara vreau și eu Berly

Unknown spunea...

Unde este

Anonim spunea...

La ce level este

Unknown spunea...

Am nevoie de carti

Unknown spunea...

Buna ziua

Unknown spunea...

Am nevoie de cărți gold