Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

22 aprilie, 2018

Andrei Cosmin - "stand-up-erul " de pe scaun

Andrei Cosmin - un vlogger cu umor


Cine este Andrei?


La prima vedere v-ați grăbi să spuneți că e tizul meu, dar Cosmin e numele lui de familie spre deosebire de mine unde acesta este numele meu mic.

Mie îmi place să urmăresc canale de Youtube și chiar nu mai știu cum am dat de al lui.

Băiatul ăsta are umor și chiar dacă și înjură are farmecul lui și chiar nu deranjează lucrul acesta. Ce aș putea spune despre el e că unele clip-uri de-ale lui sunt un fel de stand-up comedy. Dar e o problemă cu această afirmație. Stand-up în limba engleză înseamnă a sta în picioare iar el stă...pe scaun.

El face clipuri în care în mod special povestește întâmplări din viața lui, dar și reacționează la diferite întâmplări sau lucruri făcute de diverse persoane fie cunoscute, fie ajunse vedete pe Youtube pentru ceea ce au făcut și a ajuns să îî știe toată lumea. Deasemenea mai are episoade gen Q&A și așa numita serie Mr.Amore unde dă sfaturi în glumă despre relații.

Faza cea mai tare a lui 


Fără îndoială cei care îl cunosc și intră pe canalul lui au scris sau ar fi vrut să scrie un anumit gen de comentariu care să conțină la final "dar dacă te f**** în c***" 

De unde a pornit faza: El și cu un prieten cu care s-a dus să joace fotbal au fost abordați de un individ care i-au propus tot felul de chestii inclusiv că îl va ajuta să devină fotbalist deoarece cunoaște un antrenor de la Dinamo, spunându-i că nu are minute la telefon și dacă îi poate lua telefonul lui. I s-a părut ceva suspect cu acel individ, nu și prietenului lui, care deoarece nu avea telefonul la el s-a oferit să îl ducă chair la el acasă să ia telefonul și să sune. Andrei dându-și seama că aceștia ar putea de fapt să vrea să îî fure de fapt telefonul s-a gândit să îi spună prietenului său dacă nu ar trebui să se întâlnească cu alți prieteni. Dar cum acesta a răspuns că nu, el spera să întâlnească pe cineva cunoscut mai în vârstă și să îi spună respectivului că are treabă cu buinca/ bunicul și să vorbească altă dată, numai să scape. Norocul  a făcut că s-au întâlnit cu un prieten care chiar era însoțit de bunica lui. I-a povestit acesteia despre acel individ și bunicii i-a venit ideea să îi spună respectivului că părinții lui au treabă cu el și că trebuie să plece, atunci el a plecat. El i-a mulțumit și i-a spus că dacă nu venea putea rămâne fără telefon. Replica bunicii a fost însă neașteptată: "Mamă, telefonul ca telefonul, dar dacă Doamne ferește vă f**** în c**!"

De la replica bunicii abonații lui au început să scrie multe comentarii în care au folosit-o.

Video-ul cu întâmplarea este următorul: 




Alte expresii celebere ale lui Andrei sunt: casă cu cascadă( făcea glume că are așa ceva sau o să își cumpere), pe bines, roacker, hacker, maderfaker, pace la canguri, cas[ cu cascadă etc. 
Tricouri personalizate cu "roacker, hacker, maderfaker", "pe bines" și "pace la canguri" găsțiți pe https://letrico.ro/shops/andrei-cosmin

Două motive să mă uit la el


În afaără de faptul că are mult umor așa cum am spus și în titlu, apreciez la el două lucruri:
1. Numele lui și chair este evident de ce.
2. Din video mi-am dat seama unde locuiește: întâmplarea face ca din video-urile lui să îmi dau seama că stă pe aceeași stradă de lângă Parcul Circului unde locuiau bunicii mei din partea tatălui și unde mă mai duceam când eram mic.Păi îmi imaginam eu că mă plimb în același parc cu o viitoare vedetă și mai mult suntem oarecum vecini? 

Stilul său seamănă uneori cu cel al lui Mircea Badea(ca intonație și uneori expresii folosite), cu diferența că, din punctul meu de vedere, Andrei este și inteligent.

Canalul său de Youtube 


Canalul său de Youtube este cel de mai jos și dacă nu îl știți vă invit să dați click mai jos. Enjoy!



Niciun comentariu: