Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

10 iunie, 2019

De ce călătoresc cu Holiday Boutique - advertorial pe bune!



Eu și advertorialele


Până acum nu am avut o mare experiență în domeniul advertorialelor, doar un concurs de blogging de care probabil știți dacă sunteți cititori mai vechi și câteva gratuite, încercând să aduc site-ul mai sus prin conținut cât mai variat care să atragă cititori.

Am dorit să dau posibilitatea unor persoane să își scrie singure advertoriale. Nu am avut succes. Unii ar fi dat bani unor bloggeri pentru a scrie articole să le promoveze afacerea. Până  la urmă pe două le-am scris eu, dar m-am oprit aici și am zis că nu mai are rost. Unul l-am scris pentru o fostă colegă de facultate și ea ceva patroană de agenție de turism, care nefiind așa cunoscută am zis că ar fi o idee bună să fac asta, iar celălalt pentru un antreprenor în construcții modulare.

Ce m-a făcut să mă răzgândesc? (Nu, nu vă gândiți că am de gând să o mai fac, cel puțin nu cred în acest moment că se va mai întâmpla). Păi motivul este unul destul de bun și pornește cu ceva ani în urmă când am fost în Grecia cu o fată(Alexandra), ghid de turism și despre care am scris aici poveștile ultimelor două excursii. Pe ea am cunoscut-o printr-un prieten comun și inițial trebuia să mergem amândoi, dar în final am mers numai eu.


Excursia din Grecia( Insula Corfu)


Despre aceasta am adus aminte și în articolul de mai jos:


Sincer, deși pe atunci nu exista agenția, care la nu foarte mult timp după aceea s-a înființat, eu am fost plăcut impresionat de modul în care Alexandra își tratează turiștii, încercând nu doar să și-i facă clienți fideli ci și prieteni. Acesta pare să fie secretul succesului ei. Și până la urmă cea mai bună formă de reclamă  este prin recomandare de la o persoană la alta. Teoretic la orice curs de marketing se spune asta, dar eu am avut ocazia să văd acest lucru practic.

Dacă recent nu s-ar fi întâmplat ceva poate că nu mi-aș fi adus aminte de ceva din acea excursie ce demonstrează că Aleaxndra  se implică foarte mult, mai ales în a găsi soluții pentru ca lumea să fie mulțumită chiar și atunci când apar situații să le spunem mai puțin plăcute.

Excursia fiind în perioada Sărbătorilor Pascale( 16- 23 aprilie 2014), s-a organizat o cină la un restaurant dediactă acestei sărbători. Pentru că au fost ceva probleme cu încâlzirea la hotelul unde am fost ea a hotârât să ne dea banii înapoi pe care urma să îi plătim oferind acestă ca din partea agenției. Eu unul nu am apucat să plătesc, deoarece banii i-a strâns cealaltă ghidă, noi fiind împărțiți în două grupuri. Cu atât mai mult mi-a rămas în minte pentru că în momentul în care ea a zis să nu mai plătim era rândul meu să plătesc și eram deja cu mână întinsă cu banii pregătiți, dar pe care efectiv nu am mai apucat să îi dau.

Totuși timpul a trecut și am uitat acest moment până când un alt eveniment despre care am să vă spun mai încolo mi-a adus aminte de ceea ce s-a întâmplat.


Alexandra și "poveștile"


Timpul petrecut în autocar poate fi plictisitor și uneori chiar și ambianța creată de melodiile pe care le asculți nu este suficientă.

Tuturor ne plac poveștile, iar ea cred că are un stil aparte de a spune informațiile referitoare la obiectivele și zonele pe care urmează să le vizitezi ca pe niște povești.Vă puteți convinge de acest lucru, așa că nu vă dau detalii. Vă zic totuși că lucrurile legate de monarhie și familia regală a României sunt preferatele sale.

Agenția Holiday Boutique


După cum spuneam nu la mult timp de la excursia din Grecia a înființat agenția și aceasta a avut un salt spectaculos în numai 5 ani, ajungând astăzi o ofertă destul de diversificată. Deși are în denumire "boutique", cred că va putea concura pe viitor cu marile agenții.

Pasiunea sa pentru călătorie a devenit afacerea sa, de la care turiștii sunt cuceriți din prima clipă și se întorc de fiecare dată cu drag.

Fie că vorbim de excursii de o zi , fie de circuite de autocarcity break și multe altele, ofertele sunt interesante și bine întocmite, detaliate în așa fel încât să poți știi de dinainte pe ce dai banii.

Excursiile se fac fie în țară, fie în străinătate, oferta cuprinzând cele mai cunoscute destinații din Europa. Practic nici nu se putea altfel, deoarece Alexandra a călătorit în cariera ei ca ghid prin toate destinațiile europene și vrea ca și noi să facem acest lucru alături de ea.

Eu nu am reușit să ajung decât în Grecia și Bulgaria, dar deja știu că și alte țări le voi vizita cu agenția ei.

Despre prețuri, din punctul meu de vedere cred că sunt pentru toatete buzunarele, așa cum de exemplu, ultima excusrise în care am fost, excluzând intrările la obiectievele turistice a fost doar de 100 de lei, dar dacă îți dă mâna și vrei un sejur mai lung în străinătate, sunt sigur că merită banii.

Excursia de pe Valea Prahovei

Ceea ce m-a făcut să îmi aduc aminte despre întâmplarea din Grecia a fost faptul că nu am fost primiți la Castelul Cantacuzino din Bușteni pe care inițial trebuia să îl vizităm, iar Alexandra s-a orientat repede spre o alternativă și anume Mănăstirea Caraiman. Eu mi-am întărit astfel convingerea că într-adevăr îi pasă ca cei care călătoresc să fie muțumiți și cred că acest lucru este esențial.

După cum spuneam în cel mai recent articol referitor la această excursie, am sugerat ca Mănăstirea Caraiman să se găsesască în viitor în programele oferite de agenție. Nu vreau să mă laud și să spun că eu am convins-o, nici nu am de unde să știu că este așa sau nu că nu am întrebat-o, dar am fost plăcut surprins să aflu că a făcut acest lucru. 

Mai jos puteți vedea acea excursie:



Cred că am toate motivele să călătoresc cu această agenție și sper că la această concluzie veți ajunge și voi. Vă invit la o primă excursie și sunt sigur că vă veți dori și altele.


De ce să citiți? Simplu: pentru că în excursia de pe Valea Prahovei, am am auzit oameni din grup, care au ajuns la aceeași concluzie cu mine: chiar dacă vremea se anunță urâtă, cu Alexandra iese soarele, păi ăsta e și simbolul din logou-l agenției nu? 



Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să citiți mai multe regăsite pe pagina principală apăsând aici






Niciun comentariu: