Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

29 septembrie, 2019

Evadarea...cuvintelor



Ce este "evadarea cuvintelor"



În mod normal oricine ar scrie doar despre lucruri pe care le cunoaște. Eu acum m-am decis să încalc această regulă și să vorbesc despre un joc pentru telefoanele mobile cu Android.

Și ca lucrurile să fie și mai interesante, am aflat despre acest joc cu nici măcar o oră înainte de a mă apuca de scris despre el.

Dar ce sțiu eu despre el. Multe, foarte multe, mai precis știu că există, că nici măcar nu l-am jucat. În descrierea lui scrie că te ajută să evadezi din închisoare...virtual, nu vă speriați! În realitate nu e nevoie că se cam dau grațieri în ultima vreme.

Se mai scrie acolo pe pagina jocului că e un joc popular, la fel ca și Coin Master, dar despre ăla am zis eu că e popular și de atunci articolul e popular. Ce tare, nu?

Eu sunt de părere, că de ce nu mi-aș da și eu cu părerea, că trebuie să ghicești nu știu ce cuvinte să evadezi din închisoare. Aia virtuală. Eu nu îl joc. Să îl joace Montana...pe vlog sau unde vrea el. Știți voi la cine mă refer. Cum nu știți?Click aici dacă nu știți!

Jocul ăsta are și o poză. V-o arăt eu chiar acum:


Interesantă poză nu? Ei nu, dacă spun eu chiar e! Fix la pușcărie și la evadări te gândești când o vezi. :))

Poate vă întrebați ce m-a apucat


O prietenă, virtuală  are un blog: Magia Cuvintelor. Și despre ăsta am scris. Cotrobăiți prin blogul meu și dați de el! Bun, bun, dar ce e cu asta?! 

Păi ea tot evadează în week-end prin diverse locuri, așa că a găsit pe Google Search Console că cineva a căutat "evadarea cuvintelor" și a dat de blogul ei. Ne-am mirat amândoi. Bine nu chiar atât de tare cum m-am mirat eu când cineva a căutat "la mulți ani Georgiana!" și a dat de blogul meu. Am scris despre asta: La mulți ani Georgiana

Până la urmă e clar ce s-a întâmplat. Evadarea scrisă pe un blog, numit Magia Cuvintelor s-a transformat în evadarea cuvintelor.

***

Acum faceți cum credeți, așteptați să îl joc eu, sau îl jucați voi primii și îmi spuneți și mie cum e!