Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

26 septembrie, 2019

La mulți ani Georgiana!

Cine este Georgiana

Georgiana este acea persoană generică care se poate transforma într-una concretă, mai exact orice fată/femeie care citește acest articol de ziua ei.

Poate vă întrebați pe bună dreptate, băi ce l-a apucat pe ăsta? Dacă vă gândiți cumva că am vreo Georgiana foarte dragă mie ei bine nu!

Totul a pornit de la o...căutare pe Google. Cineva a căutat asta, iar în ciudata lui căutare a dat de blog-ul meu. Nu știu ce mistere mai are și "Goagăl" ăsta, dar cred că ar rămâne cu gura căscată orice expert SEO sau poate nu și cred eu că are blog-ul meu ceva special. Căutarea la care fac referire este chiar titlul acestui articol și ca să vedeți că nu vă mint vă pun chiar acum poză:





Urare pentru Georgiana


Vreau să încep prin a-ți spune că tu ești o persoană minunată, cea mai importantă dintre toate...hai că deja exagerez, una din cele mai importante. 

Îți urez tot binele din lume să fi sănătoasă și fericită, pentru că tu chiar meriți, spre deosebire de ceilalți.Glumesc...și ceilalți merită, dar tu cel mai mai mult, un pic mai puțin decât alții, azi.!  De mâine mai vedem.

De ce ești specială, habar nu am, dar am un feeling că așa e. cu siguranță familia, prietenii și cunoștințele tale știu mai bine. Oricum pentru chiar ești specială, acum pe bune!

Dar mai e ceva și pentru mine ai devenit specială. Brusc așa deși nu te cunosc. Motivul: am putut scrie acest articol despre tine, când nu am avut inspirație de a scrie ceva. Ce credeai? 

Așa că îți trimit un buchet frumos de flori virtual, furat de pe net. Crezi acum că sunt zgârcit și nu vreau să-ți dăruiesc unul real. Dar motivul e altul, nu zgârcenia, e unul simplu...nu știu cine ești!

La mulți ani!!!

**

Acum dacă citești acest articol și nu te cheamă Georgiana, poți să le faci Georgianelor din viața ta un minunat cadou. Urarea mea, dându-le acest articol. Scapi ieftin...a pardon gratis!!! Hahaha.Știu că îl trimiși chiar acum și ai scăpat. Zgârcito/zgârcitule!... 

Hai mă că glumeam! Măcar un amărât de buchet de flori merită, dar însoțit de această urare va fi mai frumos! Acum serios îi poți lua ce vrei tu, dar ascultă-mă pe mine, urarea mea îi va face ziua mai bună, pe bune o să vezi, ai încredere în mine!

Niciun comentariu: