Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

07 martie, 2020

Sunt designer de bucătării



Dacă vine vorba de amenajarea casei, ai la îndemână două soluții. Prima este să apelezi la un expert în amenajări interioare și să îți spună el cum și ce să faci că na, tu esți nepriceput și total lipsit de imaginație. Bineînțeles că totul este contra-cost.  A doua variantă, dacă ești mai zgârcit din fire...nu pardon ești un visător cu ochii deschiși și vrei tu să îți demonstrezi ție și celorlați ce operă de artă ești în stare să creezi o vei face tu fără vreun ajutor de specialitate.

Trebuie să vă spun un secret, recent am făcut rost de o frumușică sumă de bani și dacă tot vorbeam de reamenajări, parcă aș amenaja bucătăria. Ei cum de unde am făcut rost, trebuie să știți voi? Important e că imaginația mea a început să zburde până la cer și înapoi, parcă așa se spune sau mă rog ceva de genul. Și motivația e una clară: locul unde iau prînzul sau cina sau ocazional stai de vorbă la o cafea împreună cu membrii familiei sau prieteni.

Problema mea, aia care inevitabil a apărut e că ideile mi s-au tot amestecat în cap și deși mă credeam eu așa mare expert am mai tot aruncat ochiul pe la tutoriale pe Youtube. Parcă acum eram băgat în ceață de tot până când lucrurile aveau să se schimbe când așa întâmplător am dat peste un site al unei firme care tocmai cu asta se ocupă și anume Franke România. Cică e o companie veche elvețiană, dar în fine, nu vă plictisec eu cu detalii despre istoricul firmei, poate alții nu eu.

Îmi zic în gândul meu "ce bine!", că și așa sunt pus pe "rispit" banii, aș vrea să schimb cam tot. Ce ar fi să iau totul de la capăt mai puțin partea cu gresia că aici de-abia o schimbasem. Ok zic, dar dacă tot eram dispus să cheltui cât mai mult ce ar fi să și aleg produsele și după criteriul prețurilor. Păi de ce nu? Doar asta vreau să mă invidieze toți când vor veni în vizită.

Cum am amenjat bucătăria

Trebuie neapărat să vă spun că parcă a fost un semn că trebuia să reamanajez bucătăria faptul că fostul meu frigider cam dădea semne că e pe ducă așa că dacă vă așteptați la altceva primul gând a fost să văd oferta combine frigorifice.

Și după cum spuneam chiar că l-am ales pe cel mai scump. Sunt puțin nebun, nu știu ce face frigiderul ăsta, nu știu  exact ce opțiuni are de costă mult, dar nu contează scump să fie, adică de fapt cel mai scump, asta mi-am pu în gând. Îl aveți în poza de mai jos și dacă nu mă credeți, intrați și voi pe site și ordonați descrescător după preț.


Acum ce se mai găsește într-o bucătărie: păi clar o chiuvetă. Am intrat imediat pe chiuvete bucatarie și dacă tot am făcut nebunia să iau cel mi scump frigider, care acum fie vorba între noi la banii ăștia sper să mă țină mai mult decât cel pe care îl ma deja, nu am putut decât să aleg decât cea mai scumpă chiuvetă: CLV 214 CRISTALO NERO



Oricum eu eram adeptul chiuvetelor de inox așa că s-a nimerit la fix. Și fiindcă mi-am luat chiuveta de aici nu putea lipsi nici o baterie Franke și aia tot cea mai scumpă.

Deși nu sunt un mare pasionat de gătit, îmi trebuia și un cuptor, evident un  cuptor Franke și dacă am pornit-o cu prețurile cele mai mari evident nici aici nu am făcut excepție.

Iată mai jos aveți și poza cu acesta.

Dar un cuptor clasic evident că nu îmi era suficient și cum eu de fel sunt o persoană grăbită nu îmi putea lipsi nici un cuptor cu microunde pentru a putea încălzi repede o mâncare deja gătită.

După cum bine știți și în bucătărie de la gătit, aburii și fumul sunt o mare problemă în timp, așa că e clar că o hotă Franke nu putea lipsi și vă las pe voi să ghiciți pe care am ales-o.







Deși nu am avut până acum ,am decis și să îmi cumpăr o mașină de spălat vase. Trebuie să vă spun clar că spălatul vaselor nu a fost niciodată o activitate care să imi facă plăcere, așa că m-ma gândit foarte serios că acum e momentul să îmi iau una.


Acum pot spune că am cu adevărat că am o bucătărie Franke și nu numai atât, chiar una din cele mai scumpe.


Acest articol a fost scris pentru Spring SuperBlog 2020

Niciun comentariu: