Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

14 ianuarie, 2020

Provocarea cuvintelor cheie



Astăzi vreau să lansez o provocare. Știm toți cei care scriem articole pe blog că este foarte important să ai cuvinte cheie potrivite pentru a putea fi găsit și citit.

Unele cuvinte cheie chiar au succes și sunt căutate altele mai puțin. Dar ce ar fi să vă uitați în urmă și să vă folosiți în continuare de ele? Adică cele mai căutate( să zicem cele din top 5) să le folosiți într-un articol nou, original. Adică să fie ca și cum ați scrie un articol pur și simplu, dar ele să apară acolo.

Așa că încep eu cu o mică poveste ca exemplu:

Era odată, mai precis în zilele noastre un om oarecare și foarte plictisit. Cum tot se uita el prin magazinul de aplicații al  telefonul său de ultimă generație a dat de un joc numit Coin Master. 

- Ce joc o mai fi și asta? se întrebă el.

Se gândi el la un moment dat că se va îmbogăți peste noapte, Dar poate totuși astea sunt doar niște păcănele online și totul e o iluzie. Ei bine nici una, nici alta deși e acolo o ruletă de care tot învârți. Seamănă a păcănele, dar totul e de distracție, nu o să îți vină să îți dai palme dacă pierzi, mă rog asta dacă nu vrei să bagi bani în joc, dar na ce să-i faci, unii chiar nu se pot abține.

Nu mare i-a fost mirarea să descopere că mulți prieteni unii mai virtuali decât alții, jucau la rândul lor acest joc, probabil plictisiți și ei de monotonia vieții. 

Intră în vorbă cu unul din ei să îii zicem Popescu, pentru că de ce nu? E un nume generic, atunci când vrei să spui un exemplu de nume.

- Câte nivele are coin master?

- Nu știu nu m-am uitat, îi răspunse amicul Popescu.

Mai târziu află că mai puține decât la Candy Crush, dar tot cresc și aici. De fapt trebuia să te uiți la Map din meniul jocului.

Cum la acest joc faci și o colecție de cărți, nu de-alea de citit ci cartonașe așa cum colecționează copiii, după ce s-a familiriazat cu jocul a început să îl preocupe un subiect: cărți rare coin master. Cărțile astea rare sunt prețioase, se fac adevărate afaceri cu ele, unii au ajuns să le pună în vânzare pe olx, incredibil dar adevărat , știți reclama aia veche: " a înnebunit lupul"

Ei fraților, omul nostru se sătură într-o zi să se tot uite la Map acolo, că la valoarea lui nu se mai cădea să se uite. Păi nu? Așa că se hotârî să îl ia pe "Nea Gogu" la întrebări și cu hotărâre tastează pe preșiosul său smartphone: lista nivele coin master

Evident că nu a găsit una, dar dădu peste un blog magic, minunat, extraordinar, prea șmecher, prea așa toate calitățile de blog le are, dar nici bătut nu vă spun despre ce blog e vorba. Poate ghiciți voi, hai că nu e greu.

Omul nostru enervat la culme își luă iarăși prețiosul gadget, muncit cu sudoarea frunții, pardon cu durerea de cap de atâta muncă la birou și căută alte jocuri. A dat el de jocul "evadarea cuvintelor" un joc la care trebuia să ghicești cuvinte să evadezi de la bulău, dar de la atât de multă durere de cap nu voia să își ucidă cu multă cruzime și ultimii neuroni neatinși de stresul zilnic. Păi nu mai bine îl consultă iar pe "Nea Gogu"?

Zis și făcut. Tastează următoarele: evadarea cuvintelor răspunsuri. A pus el răspunsurile oferite cu atât de multă generozitate de oamenii de bine pe diverse site-uri.

Dar ce farmec mai are până la urmă să nu le ghicești tu? Așa că își spuse pe loc:

- Gata cu jocurile, hai să mă uit pe Youtube și la recomandări îi apăru canalul lui Jimmy cu ale lui povești, și ce povesți hai să.....(cenzurat). Da e stilul lui Jimmy, dar nu mi-a șoptit o păsărică vrăjită să nu spun aici acea expresie.

Cea mai tare fază a lui Jimmy era cea cu omrie zulu, pentru cunoscători e una și mai tare, dar nu o spun aici că poate se rușinează unii mai pudici.

Și-am încălecat pe-o șa ( de motocicletă Harley Davidson - aș vrea eu!) și v-am spus povestea așa.

Ei dacă v-a plăcut povestea, faceți și voi una și dacă nu nu măcar dați un share...la alți bloggeri să muriți apoi de ciudă dacă ei au scris și voi nu.

Să vă spun un secret: cuvintele cheie sunt scrise în poveste bolduit și sunt în ordinea lor din top 5. Le găsiți și voi în Google Search Console!

Pe bune chiar vă aștept articolele, sunt nerăbdator să le citesc și să provocați și voi pe alții! Cheers, vorba lui Jimmy!



Niciun comentariu: