Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

13 august, 2019

Jocuri asemănătoare cu coin master



Surpriza cea mai plăcută pe care eu ca blogger am putut să o am, este ca un articol să fie citit și luni de zile din momentul în care l-am scris în fiecare zi.

Fără îndoială că jocul online care se bucură chiar și acum, după ceva timp de la lansarea sa de o mare poularitate în rândul oamenilor de toate vârstele este Coin Master. Articolul meu minune, despre care vorbeam este tocmai unul detaliat despre acest joc. Și vă mărturisesc, sincer nu m-am așteptat la asta.

Am stat mult și m-am gândit, am anzlizat și nu pot spune că am găsit rețeta succesului acestui joc, pentru care unii pierd zile sau poate chiar nopți, caută strategii își aleg prieteni cu care să îl joace sau chiar sunt dispuși să investească din propriul buzunar bani și în consecință se pare că pentru unii a devenit deja un adevărat viciu. Au ajuns mulți să se supere unii pe alții și să izbucnească diverse conflicte, din păcate să se strice chiar prietenii din cauza lui, prieteni care au distrus vreun sat sau au furat la raid fără să anunțe în prealabil. Grupurile dedicate sunt dovada de necontestat al acestor lucruri. Jocul e palpitant, e mai mult decât o evadare din cotidian, face parte deja el însuși din viața unui jucător împătimit deoarece îi ocupă o mare parte din timp. Unii și-au descoperit aici spiritul de afacerist prin schimbul de cărți, pe care le tranzacționează cu o dibăcie ce ar face invidioși și pe cei mai mari patroni de multinaționale sau manageri de vânzări. 

Dar cu toate cele pe care le-am spus mai sus, suntem fără îndoailă cu toții de acord cu un lucru: nimic nu durează la nesfârșit și un joc, oricât ar fi el de bun și popular, până la urmă lumea se va plictisi de el chiar dacă va avea mereu câte un element de noutate. Și cum eu stau mereu și mă uit să văd ce mai caută lumea pe Google pentru a ajunge la articolele mele, am constatat că deja există acel semn care indică faptul că lumea vrea un joc nou. Și în mod surprizător lumea nu vrea să facă o schimbare absolu drastică ci vrea să se joace ceva asemănător. Acest lucru rezultă prin faptul că una  din nenumăratele căutări privind acest joc, a fost "Jocuri asemănătoare cu coin master"

Eu trebuie să recunosc faptul că nu sunt interesat de vreun joc asemănător, dar curiozitatea m-a împins să le caut și să fac o mică listă a jocurilor pe care le-am văzut. Este bine de știut că toate jocurile asemănătoare sunt produse de alte companii, Moonactive cea care l-a produs nu mai are printre realizările sale și alte jocuri. Așa că Jana sau Jenica așa cum este cunoscută de jucătorii din România creatoarea lui, Jenny Blum, nu are altceva să vă ofere, cred că cel puțin deocamdată. Putem spune că cea cu care virtual vă trageți mult de șireturi cu ea, alintând-o în felul în care am spus a făcut un joc: unul și bun.

Și ca să nu vă plictisesc prea tare și vă mă înjurați mai ceva decât atunci când dacă sunteți jucători de CM, cineva vă atacă sau vă fură să anunțe la raid iată ce jocuri am descoperit (însă nu le-am și jucat).

1. Coin Kings

2. Pirate Master



3. Piggy Boom



4. King Boom

Imagini pentru king boom game

5. Smash Island 


6. Pet's Island



Acum că v-am dat câteva sugestii, vă las pe voi să descoperiți plăcerea de a juca aceste jocuri, să descoperiți cât seamănă cu adevărat sau nu cu jocul vostru preferat și dacă puteți spune că ați făcut sau nu o alegere bună jucându-le.


Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să citiți mai multe regăsite pe pagina principală apăsând aici

Un comentariu:

Unknown spunea...

Bună ziua! Am o intrebare dacă mă puteti lamurii. Mă ataca o persoană într-una ,dar nu mă lasa să o atac și eu.Ce aș putea face? Multumesc frumos!