Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

20 mai, 2019

Fac bani reali din Coin Master?


Înainte de a răspunde serios la această întrebare, se pare că ceea ce s-a dorit la început a fi doar un simplu joc, a devenit în scurt timp o adevărată afacere pentru unii, iar aceștia nu s-au mulțumit la a face trade și să dea cărți la schimb ci au ajuns să ceară chiar bani reali.

Probabil știți și voi cei care vă jucați des că există pe grupurile de Coin Master un adevărat conflict între cei care spun că e un simplu joc și micii "afaceriști" care dau doar la schimb și nimic gratis. Cei din urmă îi acuză pe primii că ar fi milogi și că nu ar trebui să ceară gratis ci să cumpere cufere.

Unii au ajuns atât de împătimiți de acest joc, încât au ajuns să bage bani reali pentru a putea avansa mai repede. Poate e de înțeles într-un fel de ce aceștia nu ar da ceva moca. 

Inventivitatea unora a ajuns atât de departe încât cărțile din joc au fost scoase la vânzare chiar și pe platforme ca olx. Eu nu știu dacă Jenny Blum, creatoarea jocului (cunoscută ca Jenica cum o alintă lumea), s-ar fi gândit, dar se pare că românul nostru e descurcăreț și știe să scoată bani din piatră seacă, cum se mai zice.


Acum vă gândiți la care din metodele pe care vi le-am zis le aplic eu să fac bani reali din acest joc minunat. Ei bine...nici una! Păi cum așa? Așa bine. Pur și simplu am scris pe blog un articol detailiat referitor la Coin Master și cum blog-ul este monetizat adsense și cum în fiecare zi câțiva intră să citească blog-ul adună bănuți. Ce pot să spun...MULȚUMESC MULT!!!

Dacă v-a plăcut acest articol vă invit să citiți mai multe regăsite pe pagina principală apăsând aici

4 comentarii:

Unknown spunea...

Cu aceasta companie am reușit sa ma dezvolt, lucrand de acasa si sa câștig aproape 1000 de euro pe luna.

https://bit.ly/2MSKtBb

Unknown spunea...

Vând f. multe cărți rare la preț ieftin

Unknown spunea...

Cum sa fac bani pe coin master

Anonim spunea...

Cum se scoate bani din jo c