14

Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

Rebeca Cojocaru

E timpul să fii mai bun!

Poți dona acum pentru Rebeca, o fetiță bolnavă ce are nevoie cum de ajutorul tău. Un SMS de 2 euro nu e o avere, dar poate face diferența. Dă click pe link-ul de mai jos

Caz Rebeca Cojocaru

24 martie, 2019

Coin Master - un joc popular
Căutările pe Google pe care le-am avut în ultima vreme, m-au determinat să scriu acest articol despre un joc online. Și eu sunt jucător, iar în caz că nu îl știți o să vi-l descriu în detaliu, poate veți vrea și voi să vă jucați.

Coin Master, căci despre el vorbesc, este un joc pe care foarte multă lume îl joacă la ora actuală și părerea mea este că va fi jucat și în continuare încă mult timp.

Cum se joacă


Jocul nu este foarte complicat, dar este foarte provocator, cu tot felul de event-uri și misiuni care te ajută să avansezi în joc.

Trebuie să avansezi de la un nivel la altul, fiecărui nivel corespunzându-i un village (s-ar traduce prin sat în limba română) pe care trebuie să îl construiești, dar pe măsură ce avansezi construcțiile sunt tot mai scumpe, dar ți se deblochează și seturi de cărți.

Exemplu de sat 

Cărțile ( cards) te ajută să acumulezi stele, care deasemenea reprezintă evoluția ta în joc. Stele se acumulează, deasemenea pe măsură ce construiești cât și de la cele 3 animale(pets) care te ajută în joc, dar despre astea voi vorbi mai încolo. Există cărți obișnuite, dar și cărți gold. Cărțile obișnuite pot fi trimise oricând prietenilor atunci când ai dubluri, pe când cele gold pot fi trimise doar la event-uri speciale ( Gold trade event)

Set de cărți

Cuferele(chests) sunt cele unde se găsesc cărțile pentru completarea seturilor. Există cufere de lemn ( Wood Chest), cufere de aur ( Golden Chest) și cufere magice ( Magical Chest). Aceste cufere trebuie cumpărate cu ajutorul monedelor.


Cufere 


Monedele(coins) sunt cele care îți folosesc la cumpărarea de cufere și la construirea satelor. În funcție de nivelul la care ești prețurile devin tot mai mari.

Ele se acumulează în mai multe feluri: prin spin-uri, adică învârtind de ruleta care este primul lucru care îți apare când intri în joc, furând de la prieteni sau alți jucători străini sau roboți,prin atac, prin diverse misiuni terminate la event-uri, vizionarea de reclame, link-uri cu monede disponibile pe net sau în diverse aplicații, din Bonus Wheel ( la 24 de ore) dar și cumpărarea  lor cu bani reali.

Puteți vedea în imaginea de mai sus referitoare la cufere și cum apar monedele.

Scuturile( shields) - Prietenii, străinii care joacă de asemenea joacă în același timp sau roboții vă pot ataca construcțiile și pentru a te apăra ai nevoie de scuturi până termin de construit un sat complet. Poți avea maxim 3 scuturi odată. Ele se obțin prin spin la ruletă, ca în exemplu de mai jos. În caz în care ai deja 3 scuturi, toate scuturile primite se retransformă în spin-uri.Atacul, că tot vorbeam de el  se poate face atunci când la ruletă apare simbolul ciocanului cu fulger de 3 ori. Poți alege să ataci pe cine îți dă jocul implicit, selectezi pe altcineva de Random sau poți alege un prieten din meniul Friends. Ca urmare a atacului primești și monede pe lângă faptul că avariezi o clădire.


Raid-ul - În permanență cineva îți apare sus ( deasupra ruletei vezi numele unui prieten , străin sau robot și o anumită sumă de bani), dacă ai suficiente spin-uri dai spin, iar în momentul în care ruleta îți arată 3 ori simbolul uniui cap de porc vei intra în satul celui care apare sus și vei putea săpa 3 din cele 4 gropi pentru a-i fura banii. Ține minte că persoana care îți apare sus se poate schimba oricând, așa că vei intra la persoana care îți apare la momentul în care ai porcii. Uneori într-o anumită groapă e posibil să nu găesți bani, sau să găești un cufăr.


Ce este BET X 2 BET X 3 etc ? Acest lucru îți mărește câștigurile de la raid, atac etc. cu un anumit număr de ori. De obicei ai BET X 2 sau BET X 3, dar sunt și situații, de exemplu eventul Bet Blast, când poate fi mai mult.

Bonusul și blocarea la spin-uri


Spin-urile necesare pentru a învârti ruleta se actualizează cu câte 6 în fiecare oră, până se ajunge la 60, reactualizându-se mereu atât timp cât ai folosit din ele și nu mai ai numărul maxim. Pe lângă faptul că la anumite seturi când le completezi, primești spin-uri, dacă inviți prieteni să se joace primești pentru fiecare prieten în parte primești 40 de spin-uri.


Așa că profitând de acest lucru, grupurile de jucători s-au gândit la o șmecherie: facem conturi speciale pentru spin-uri și le postăm pe grup. Toși cei care văd, dau cerere de prietenie pe FB, iar apoi invitație la joc. În momentul în care activezi contul, adică te apuci să conectezi jocul la noua adresă de FB, toți care au dat invitație primesc 40 de spinu-uri inclusiv tu îți dai invitație de pe contul vechi, deci te ajuți atât pe tine cât ți pe ceilalți.

Partea mai puțin plăcută este că se pare că cei de la joc s-a prins de practică și după 250 de conturi nu mai primești spinurile bonus. În limbajul jucătorilor ești blocat la spin-uri.

Cadourile(Gifts)


Pe lângă carduri poți trimite odată la 24 de ore unui prieteni câte un spin și 20.000 de monede. Poți primi spin-uri și monede de la maxim 100 de prieteni odată, pe măsură ce le folosesți vor intra și restul. Deasemenea dacă ai 60 sau mai multe spinuri le vei putea colecta pe cele în plus, de-abia după ce ai sub 60.


Animalele( pets)


Există în joc 3 animale care te pot ajuta și anume:

1. Vulpea( Foxy) - sapă a patra groapă la raid. 

2. Rinocerul (Rhyno) - te apără de atac

3. Tigrul ( Tiger) - îți mărește suma pe care o iei la atac.

Probabilitatea de a te apăra de atac a rinocerului, precum și câștigurile de la vulpe/tigru sunt în funcție de nivelul pe care îl are fiecare animal. Nivelul se poate mări prin acumularea de experiență (XP). Deasemenea el trebuie să fie hrănit, de fiecare dată când este hrănit acumulează 2 ore în care este activ. Hrana/XP sunt date de joc cu diverse ocazii( raid, completare de seturi sau sate, terminarea unei misiuni, etc. , sau prin cumpărare cu bani reali). Pentru a nu pierde din timp, este bine sa fie selectat unul dintre celelalte animale care nu sunt active, atunci când nu îl folosim pe unul activ, altfel timpul se va consuma inutil. *


Regulile Coin Master


Nu există niște reguli ale jocului, dar jucătorii care fac parte din comunități de jucători au făcut 3 pe care trebuie să le respecte și anume:

1. Nu se atacă prietenii: având în vedere că așa cum am spus, se poate selecta persoana atacată este foarte urât să faci asta.

2. Se anunță la raid: Atunci când ai prins pe cineva la raid când are o sumă mare eventual îl poți anunța anterior că îl ai sus și să îți spună să dai spin), nu te apuci să sapi ci îl lași să cheltuiască din bani și să te anunțe când poți săpa.. Pot fi mai multe persoane care să te prindă raid așa că trebuie să spui să sape fiecăruia în parte să sape.

3. Nu se lasă rest. Jocul în mare parte urmărește să îți apară sus persoanele cu sume mici. De accea înainte să ieși din joc asigură-te să nu lași peste 400K monede și nu mai puțin de 5 milioane. Dacă lași sub 400K , (căci e aproape imposibil să lași 0) e OK. Aceasta e suma minimă la care poți apărea la cineva. Suma cu care apari este 3/4 din cât ai, deci la 400K vei apărea cu 300K, ceea cea stârnit controverse între jucători, unii suștinând că suma minimă ce trebuie lăsată este 300K, aceea confundând suma pe care o lași cu cea care apare sus. Când ai peste 50 de mil suma cu care apari sus este 7,5 milioane, așa că fă bine și cheltuie, eventual dacă ai pe cineva cu așa sumă îl poți atenționa să scadă pentru a avea posibilitatea să prinzi un raid bun.

Jocul a devenit o "afacere"...pentru unii


Sunt multe persoane care cer alte cărți la schimb pentru o anumită carte, precum și chiar bani reali. Acesta este dovada că unii au uitat că este doar un joc, din punctul meu de vedere. Din acest motiv apar inclusiv certuri, jigniri și injurii între cei care dau la schimb și cei care vor gratis. Mai ales că unii au băgat inclusiv bani reali în spin-uri, cufere etc.

Dependența de joc


Din păcate sunt mulți care joacă inclusiv noaptea sau la muncă acest joc și acest lucru nu este bine. Și-au creat multe conturi secundare și joacă pe toate pentru a avansa pe contul principal mult mai repede.

Despre dependența de jocuri am scris un articol deja prin care am făcut referire chiar la Coin Master pe care îl puteți citi aici

Nu uitați: jocul așa cum am spus la început, este popular și va fi o bună perioadă de timp, dar e bine să știți să vă impuneți o limită, astfel încât acesta să vă ajute să vă relaxați și nu să  vă creeze dependență!

* Later edit!

Nu mai este valabil selectarea altui animal pentru a nu pierde timpul acumulat!


57 de comentarii:

Alex spunea...

De ce nu găsesc unii prieteni ca să le trimit cărți?

Alex spunea...

De ce nu găsesc unii prieteni ca să le trimit cărți?

Unknown spunea...

Bună ziua am o problema frf mare cand am anceput sa joc am anchis primele 3 seturi,Master coins si pe urma de acolo și până la level 38 toate cărțile de care am nevoie sunt gold,cum e posibil rog exp sa stiu cu sa joc pe viitor

Unknown spunea...

Bună ziua am o problema frf mare cand am anceput sa joc am anchis primele 3 seturi,Master coins si pe urma de acolo și până la level 38 toate cărțile de care am nevoie sunt gold,cum e posibil rog exp sa stiu cu sa joc pe viitor

Tudo toya spunea...

E posibil o resetare totala a jocului dar de pe acelasi cont!!?

Tudo toya spunea...

Se poate reseta jocul pe acelasi cont si daca da cum!?

Gili spunea...

Am un nepot cu care joc demult, ne distram, dar, de ceva timp, a găsit o metoda să-și ascundă satul, deci, nu poate fi atacat, dar fura la greu.. Nu e o parte frumoasa a jocului, asta-i și explicația pentru un procent mare de jucători, renunță..

Gili spunea...

Am un nepot cu care joc demult, ne distram, dar, de ceva timp, a găsit o metoda să-și ascundă satul, deci, nu poate fi atacat, dar fura la greu.. Nu e o parte frumoasa a jocului, asta-i și explicația pentru un procent mare de jucători, renunță..

Gili spunea...

Mulțumesc!

Cosmin Petre spunea...

Nu se poate reseta jocul și trebuie să știți că dacă ai fost blocat la spinuri rămâi. Iar adminii de grupuri nu te pot debloca deoarece ei nu lucrează la Moonactive, firma care l-a produs. După 250 de invitații nu mai primești spin-uri. Dacă unii vă spun că se poate fie glumesc, fie nici ei habar nu au.

Cosmin Petre spunea...

Gili, nu e nevoie de asemenea metode, dacă știi să gestionezi banii și să construiești repede când ai destui, în rest lași neconstruit și nu te poate ataca nimeni. Dacă știi să profiși de event-uri nu e greu să faci asta.

Cosmin Petre spunea...

Alex unii prieteni nu pot fi găsiți pentru că este o diferență de de stele foarte mare între tine și ei.

Cosmin Petre spunea...

"Bună ziua am o problema frf mare cand am anceput sa joc am anchis primele 3 seturi,Master coins si pe urma de acolo și până la level 38 toate cărțile de care am nevoie sunt gold,cum e posibil rog exp sa stiu cu sa joc pe viitor"

Probabil a fost o eroare, nu există seturi numai cu cărți gold.

Gili spunea...

Mulțumesc! Merg înainte!

Denisa12 spunea...

Daca am restant telefonul din fabrica și era jocul pe el ..Și când l-am instalat iară îmi arata poza dar nu îmi arata ca se incarca sau ceva..Cum sa fac sa ma joc iara

Unknown spunea...

Salut. Am.si eu o prb .. ma ataca cineva de multe ori deci e chitit pe mine..dar nu il gaseac in lista dr prieteni...cum poate sa faca asta daca nici nu il am in losta mea de prieteni????

Unknown spunea...

De ce nu pot sa gasesc un prieten chiar daca diferenta de stele nu este mare intre noi?

Unknown spunea...

Ba da la mine de 2 luni tot golduri sunt toate cărțile uni zic ca am primit carte clonata rog sa se remedieze problema cred ca daca lați inventat acest joc stiti dsp ce vb Rog rezolvare nu pot pleca de la level 38 nici an ruptul capului deoarece e nimeni nu ami trimite la schimb GOLDEN.

Anonim spunea...

Nu vrei sa ne trimiti carduri? Vad ca ai multe ����

Unknown spunea...

Buna ziua. Am si eu o problemă. De ce nu imi apar toți prieteni ca să-i pot ajuta cu cărți? Cum sa procedez? Va mulțumesc.

Anonim spunea...

1coinmaster.com spinuri gratis

Unknown spunea...

Cum fac sa iau vip?

Unknown spunea...

Buna ziua sunt blocată la spinuri se poate va rog frumos sa mă deblocati încă nu am primit 250 spinuri așa cum scrie in joc va rog faceți cv

Unknown spunea...

Buna ziua sunt blocată la spinuri se poate va rog frumos sa ma deblocați încă nu am primit 250 de spinuri așa cum zice regula jocului

Unknown spunea...

Sunt putini nesimtiti ca bagam bani de a adevatatilea si nu stie sa te mulga asa ca sa mi verifice mie personal..sa vada ce bani a luat pe spatele meu..

Unknown spunea...

Si daca nu mi dau ceva..nu le mai cupar nimic si pa

Unknown spunea...

Vreau sa intreb cum se face asta cumpăr spinuri pentru a lua cele 3000 spinuri ajung la 1997 de trofee și la momentul cînd trec peste cele 2000 mă întoarce inapoi la 250 de spinuri cred ca acest joc ne fura bani din cont sau Imi veti da o explicație astept un raspuns si eventual soiurile ce Le am cîștigat

Unknown spunea...

Azi dimineață am făcut 600 de spinuri și nu am primit au dispărut

Unknown spunea...

Nu e corect

Unknown spunea...

Dc mi duc ofertele inainte de toti de ecxemplu zice ca se termina in 27 de ore si mi se gata cu cateva ore inainte

Stef1997 spunea...

Salutare! Am și eu o problema. Găsesc pe cineva sa atac și îmi apare conection lost. Dar doar la unele conturi. Și sunt conectat la internet, deci nu are treaba cu Internetul.

Alisa Holerga spunea...

Și eu am pățit la fel, am închis Mongolia și trebuia sa primesc 1000 de spinuri și 25000 exp la vulpe și nu am primit nimic

Unknown spunea...

Nu mai pot juca,atunci cand deschid jocul,imi apare-Nu ai semnal.Ma puteti ajuta?

Unknown spunea...

Ai rezolvat problema? Ca in aceiași situație sunt și eu si nici să atac nu merge pe cine vreau eu decât pe cine imi da ei imi spune ca nu am internet de fiecare dată!! Mă dispară sunt la lv 85

Anonim spunea...

De ce nu se traduce jocul in mai multe limbi?Ce numai 3 limbi exista?Eu as prefera limba romana.Multumesc anticipat.

Unknown spunea...

Satul nu este ascuns. Doar că nu mai construiește nimic.

Adrian spunea...

https://www.facebook.com/groups/395533404476408/ aici veti putea gasi ajutor la cardurile normale si la gold trade gratut!

Unknown spunea...

Buna ziua. Ieri la un event am castigat 3000 spinuri. Am adunat 160 ciocane am revendicat cele 3000 de spinuri,mi lea aratat ca intra in cont dar nu a mai intrat. Pur si simplu au disparut. Se mai poate face ceva sa le recuperez?

Unknown spunea...

Salut am o problema de ce nu pot trimite cărți anumitor prieten?

Unknown spunea...

Se mai poate face ceva dacă ești blocat la spinuri?

Unknown spunea...

Asta as vrea și eu sa stiu😀 și pe mine mau blocat la spinuri

Unknown spunea...

Am toate seturile inchise pana la sat 145.Urmatorul se deschide la sat 154.In conditiile in care nu am spin,nici bani,e imposibil sa mai urc.Nu vad nici o rezolvare.

Unknown spunea...

Buna....ieri la event am adunat 580 lopatele si trebuia sa primesc 6000 spinuri dar nu le.am primit!cum le pot recupera?

Unknown spunea...

Mi-au disparut 1.000 de spinuri.ce pot face sa le recuperez?nu e corect.😡😡😡

Unknown spunea...

Cum pot recupera 1.000 de spunuri?care miau disparut?va rog frumos imi puteti raspunde?

Unknown spunea...

Jocul imi da eroare de conectare si pe tel si pe pc.internetul merge bine.lam de instalat jocul si tot asa am resetat tel la valorile din fabrica si tot aia da
Daca ma puteti ajuta mersi

Anonim spunea...

Trebuie sa le scri un mail. Eu asa am procedat si mi-au trimis spinuri si bani, 3 B

Unknown spunea...

De ce nu gasesc anumiți prieteni sa le pot da carti ??

Scorpiutza Danny spunea...

Bună seara! Soțul a fost la lv 70 ieri, sa delogat de pe contul oficial și a trecut la unul secundar nou când a revenit la cel oficial sa trezit la lv 0 ! Mă puteți ajuta cumva să recuperăm lv avut ?

Unknown spunea...

Cum se realizează video in joc are cineva idee

Anonim spunea...

Dacă am renuntat la joc cum pot sa nu mai primesc notificări de la prieteni?

Unknown spunea...

Aceeași problemă o am si eu si nu găsesc nici un răspuns concret !

Unknown spunea...

Buna ziua,am și eu o întrebare de cite ori pot face invitație la joc.
Și se poate bloca sa nu mai inviți prieteni la joc. Mulțumesc

Unknown spunea...

Buna am o problemă astazi mi sa cerut data de nastere la joc eu din greseala am scris data de astazi si acum prin concluzie numi da voie sa intru in joc...credeti ca exista vreo posibilitate sami recuperez contul?

Unknown spunea...

Buna, am făcut duminică o greşeala 😏in loc de ziua de nastere am bagat data din ziua respectiva ,ai putea sa mi zici cum sa ma deblochez ,am trimis confirmarea ca sunt majora dar nu merge

Unknown spunea...

Si eu tot asa am făcut 😪😪😪le am trimis si mesaj dar nimic😪😪

Unknown spunea...

Dacă găsiţi o soluţie anuntati-ma si pe mine.