Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

08 septembrie, 2018

Particip la SuperBlog

Particip la SuperBlog




De ce doresc să particip

Nu sunt eu mare amator de concursuri, dar am fost provocat de o prietenă virtuală care participă la rândul ei. E și insistentă așa că până la urmă am stat și mi-am zis: Am ceva de pierdut? Cu siguranță nu. Oricum și ea a fost bătută la cap de altcineva. Eu nu am pe cine bate la cap că deja s-ar fi iscat o reacție în lanț.

Nu că aș fi interesat de premii neapărat și chiar nu o zic din modestie, dar e o oprtunitate clară să mă afirm .Legat de asta, acum câteva zile s-a întâmplat ceva și vreau să vă spun și vouă. Îl știți pe Flick? Normal că îl știți. Am comentat ceva la o postare de a lui, în versuri și a avut cela mai multe reacții, printre care și un like din partea lui. Vă dați seama că mi-a plăcut asta, fiind vorba de cineva cunoscut. Puteți vedea pe Facebook-ul meu asta:
https://web.facebook.com/photo.php?fbid=10212658499358047&sehttps://web.facebook.com/photo.php?fbid=10212658499358047&set=pcb.10212658504798183&type=3&theatert=pcb.10212658504798183&type=3&theater

Ce legătură are Flick? Păi el a pornit tot ca blogger. Păi ce dacă amărâtul ăla din Câmpina a putut, ce eu nu pot? Glumesc, omul chiar e talentat. Nu o să ajung eu să scriu scriu versuri la nivelul lui, dar eu cred că am talent la scris articole. Știu că am, să nu vă aud că nu!

Lumea nu mai citește?

Să zicem că sunt mai sunt la modă cărțile. Dar cei mai muți ne-am obișnuit să stăm cu nasul în smartphone sau tabletă. Dacă tot e așa, unii pot citi blog-uri. Și cu ocazia oferită de concurs o să am și eu o parte din acești cititori. Sunt mulți oameni talentați și nu pierzi timpul citindu-i. Cred că mă voi număra și eu printre ei.

În concluzie, chiar dacă nu voi lua vreun premiu, mă consider tot câștigător. Bine, acum dacă iau vreun premiu nu mă supăr.






Niciun comentariu: