Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

30 ianuarie, 2022

Manelele și opera


De când ăla cu frătziwear cum îi zic eu, îl știți voi, parcă Alex Velea îl cheamă, a lansat conceptul de trapanele, acestea au devenit o parte din viața noastră căci sunt mai peste tot. 

        Poză cu frătziwear-ul


Dar nu despre această mare somitate muzicală vreau să vă vorbesc ci despre faptul că termenul menționat a avut un sâmbure ce a încolțit pe terenul roditor al tik tok-ului.

Și uite așa răsare un nou canal, numit într-un mod neașteptat OperaNele. Păi eu știu că a fost un scandal acum numai știu cât timp că s-au cântat manele pe scena Operei Române.

Ei bine se pare, sau de fapt nu se pare ci este evident că cei care s-au arătat consternați de scandalul de atunci sunt niște încuiați cu lipsă totală de viziune. 

Știau ei oare că în afară de trapanelele lui frătziwer și altceva mult mai elevat ar fi compatibil cu maneaua? Păi cum să nu că când au combinat unii rock-ul cu așa ceva ca să moară dușmanii de ciudă, adică și unii și alții: roacherii și maneliștii. 

Ascultați aici capodOPERĂ:





Bine e adevărat, vorbă intelectualo-manelistică că pe vremea aia nimeni nu avea habar ce e aia trap. Că nu apăruse Anti Talent, pardon Abi Talent și nici boss-ul Youtube-ul românesc, Șelly cu gașca aia a lui.




Și atunci având în vedere cele spuse, de ce nu s-ar combina manelele cu opera? Trebuie să vă zic că ce face omul ăla pe tik tok, pe care nu știu cum îl cheamă pe numele său din documentul pierdut de Smiley(frătziwear-ul lui frătziwear), cum îi zice, a da buletinul, e foarte tare. 

Așa că pe lângă faptul că pe tik tok pierd vremea cu tap tap-urile la ultimul tip de live a lui unu.iadrian sau la o fată, nu dau nume, Alina, de care am mai scris eu pe aici ceva articole, am plăcerea de asculta niște capodopere de parodii după manele celebre cântate cu voce de operă. Bine dacă l-aș întreba pe Cezar Ouatu, ar spune că așa cântă el când face vocalize.

Am văzut că sunt și unele piese parodiate care nu-s manele, că da, nu știu ce legătura are săraca Ileana Sărăroiu cu manelele și melodia ei : "O bătrână într-o gară" 

Dar hai să nu o mai lungim și să vă dau canalul de tik tok al celui care face operă pe manele, dar din nefericire pentru unii pentru a-l vedea trebuie să facă un sacrificiu de plăcere și de spațiu de stocare pe telefonul ce e mai inteligent ca ei și să instaleze minunata aplicație. Enjoy!




Pagina principală


Niciun comentariu: