Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

20 ianuarie, 2021

Mesaje dulci



Cred că sunt foarte puține persoane pe lumea asta cărora să nu le placă acest răsfăț dulce numit ciocolată. Pentru foarte mulți din noi acest aliment minunat din boabe de cacao, unt de cacao, zahăr (sau îndulcitori pentru cei cu diabet) și nu în ultimul rând lapte (sau cel puțin așa ar trebui să fie având în vedere denumirea ce tind să cred că sugerează cele 2 ingredinte: cacao+lapte), este un elixir al fericirii. Totuși este acceptată denumirea chiar dacă nu conține lapte. 

Deși consumul în exces îngrașă totuși, ea poate fi benefică pentru sănătate deparece conține în primul rând antioxidanți și studiile arată că aceștia au un rol esențial în menținerea tânără a organismului. Dar probabil că amănunte despre beneficiile asupra sănătății găsiți din abundență pe net și nu aș vrea să vă plictisec cu ele.

Chocotelegrama - o idee la care nu m-aș fi gândit




Poate vă întrebați pe bună dreptate atunci când aveți de trimis un mesaj special, persoanelor speciale din viața voastră ce forme cât mai interesante poate lua acesta.

Și cum spuneam că ciocolata este un elixir al fericirii, cu siguranță acest lucru poate fi dublat dacă dăruiești persoanelor dragi una ce să conțină un mesaj de dragoste, prețuire sau prietenie după caz.

Ocazii pot fi multe știți voi: o zi de naștere, o zi onomastică, Valentine's Day că tot se apropie, aniversarea relației, a căsătoriei( sau poate chiar o cerere în căsătorie), Paște, Crăciun, etc.

Am dat peste acest site unde pot transmite un mesaj din ciocolata total întâmplător și trebuie să recunosc că am rămas chiar uimit de idee, jur că nu mi-ar fi trecut prin cap. Unul dintre produse este ciocolată belgiană premium. Mă bucur deoarece știu că ciocolata belgiană este un produs recunoscut ca fiind unul de calitate.

Acum știu, mare îmi va fi bucuria să pot transmite mesaje dulci acum nu numai la figurat cât și la propriu. Se vor bucura atât eu cât și ei. Și poate că vor rămâne la fel de uimiți ca mine și vor face și ei la rândul lor astfel de gesturi.

Pot spune că acum ți-am dat și chiar și ție idei de cadouri dacă îți lipseau și mai multca sigur că nu ai auzit de această idee. Deci, spre exemplu să faci cadouri din ciocolată belgiană premium personalizat pentru o anume ocazii este mai mult decât perfect!


Pagina principală



Niciun comentariu: