Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

02 ianuarie, 2020

Șocant: au căutat astea pe Google!



Lumea are căutări care mai de care mai ciudate, dar unele din ele nici nu v-ar fi trecut prin cap. E chiar interesant și uneori chiar te lasă cu gura căscată ce pot căuta unii pe net și să dea de blogul tău.

În trecut am mai făcut câteva articole despre căutări ciudate dar acum chiar că veți vedea ceva wow.

Să începem!


1.caut de lucru la vaci - Asta poate nu e chiar șocant, dar mă întreb ce legătura are cu blog-ul meu. Dacă postul de văcar se caută pe net, mă întreb: oare vor apărea și pe site-urile de job-uri anunțuri pentru asta? Ți se cere CV, ce experiență se cere. Cine face recomadarea, o vacă? (glumesc acum). Serios acum, cred că stăpânul trebuie să se apuce să scrie o scrisoare de recomandare: că vaca nu a venit acasă flămândă, că nu ai pierdut-o niciodată, că cireada stă strânsă și nu fiecare vacă așa de capul ei sau să intre pe ternul cuiva să facă ăla scandal, etc. 

2. cum citesc un bilet de avion - păi se tot spune că românii nu mai citesc. Dacă e vorba de cărți așa e, dar s-a găsit alternativa. O altă alternativă ar fi un blog...de exemplu al meu, pe bune chiar merită!

3. bani cu camătă olx - Păi s-au adaptat și cămătarii vremurilor. Ce era să stea deoparte. Pune anunț și găsești clienți. Dacă nu plătești la timp acum amenințările pot veni direct pe Facebook Messenger sau Whatsapp. Da, azi totul e online, inclusiv cămătăria.

4.diverse combinatii cu 24 carti de ghicit - cred că unii au văzut că merge destul de bine cu vrăjeala...pardon vrăjitoria. Și vor să se apuce să învețe să ghicească în cărți. Sunt destui care cred în așa ceva, deci e clar că vor apărea destule noi "mama omida", cu pagini de Facebook aferente. Bine, chiar și cele care sunt deja au pagini.

5. secretele succesului in era digitala. cum sa va faceti prieteni si sa deveniti i - sigur căutarea asta nu e completă, deci cine spune că e bine să ai expresii cheie tot mai lungi are dreptate. Dovadă, se caută și așa ceva.

Dacă va mai apărea ceva ciudat și voi considera că pot să fac un articol despre asta cu siguranță voi scrie, așa că fiți cu ochii în patru!


Niciun comentariu: