Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

28 martie, 2018

Marian Rujoiu și webinariile

Cine este Marian Rujoiu?






În primul rând este un om de la care ai multe de învățat și așa cum scrie pe blogul său este speaker motivațional, specialist în negociere, formator acreditat.

El are două site-uri: 

1. www.marian-rujoiu.ro (blog personal) 

2. http://life-university.com

Eu am aflat despre el de la o reclamă sponsorizată pe Facebook la un webinar despre 10 greșeli de evitat la promovarea folosind această rețea socială, adică ce credeți...exact la reclamele plătite ca aceasta prin care am "auzit" de el .L-am vizionat și mi s-a părut interesant.

După un timp am aflat de un webinar despre SEO și l-am urmărit și pe acesta.

Ce sunt webinariile?

Nu este nimic greu în a-ți da seama ce este. Cu siguranță denumirea vine din combinarea cuvintelor web și seminar. Deci este un seminar pe Internet.

În loc să participi fizic într-o sală  alături de cel care îl ține participi de la distanță din fața calaculatorului, tabletei sau telefonului.Poți comunica în scris și la final ți se răspunde, iar unele sunt interactive și poți comunica audio cu cel sau cei ce îl țin.


Ce părere am eu

Mie îmi place să urmăresc webinarii și mai ales cele a le lui Marian Rujoiu.

Poate o să vă placă și vouă, deși eu cred că nu veți regreta, așa că le recomand.

Are și cursuri detaliate unde puteți învăța multe, iar dacă aveți dorință, interes și evident bani puteți să vă înscrieți la ele.



Nu uitați oameni ca acesta pot fi genul de persoane care vă pot forma și învăța multe și trebuie să luați ce e mai bun de la ei!