Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

28 martie, 2018

Românii și Google

Care sunt cele mai căutate cuvinte pe Google de români?

Faptul că suntem un popor de pasionați de fotbal nu miră pe nimeni deși vremurile de glorie ale fotbalului românesc dacă discutăm de echipa națională au apus de mult și nu dau semne că s-ar întoarce prea curând.
Românii au și zicala că "la fotbal și politică se pricepe toată lumea." Impresia mea că politica este totuși pe primul loc a fost răsturnată de o curiozitate: oare ce mai caută zilele astea românii pe Google?
În urma căutării pe Google am aflat care sunt cele mai căutate cuvinte pe google în data de 28.03.2018, adică ce să vezi azi când scriu eu articolul.

Fotbal - cu siguranță cel mai iubit sport la români  

Vă asteptați să fie altceva? Ei bine nu. Fotbal e primul. Să fie oare și ca urmare a meciului amical România - Suedia câștigat de ai noștri cu 1-0? Nu vreau să fiu răutăcios, dar suntem buni în amicaluri.

Politica nici măcar în top 10 

Printre altele rezulatate ale căutărilor tot lucruri legate de fotbal:  Amalia Enache, meciuri amicale, Digi Sport 1, chiar Suedia și România au tastat românii pe motorul de căutare.

Eu  acum mă întreb: S-au săturat românii de politică sau meciurile de acum i-au făcut să caute mai mult pe acest subiect?




Un comentariu:

Tudosa.luminita@yahoo.com spunea...

Romanii nu mai au încredere în politică demult