Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

17 decembrie, 2018

Te crezi puternic? - impresii despre SuperBlog

Te crezi puternic? - impresii despre SuperBlog


Am avut deosebită plăcere să particip la ediția aniversară de 10 ani a competiției SuperBlog 2018

Trebuie să spun de la început că nu am urmărit premiile ci gândul meu a fost să câștig experiență și să văd la ce nivel sunt. 

Competitorii mei, mulți dintre ei, au fost de nota 10 așa că misiunea juraților a fost nu tocmai una ușoară.

Trebuie să recunosc spre rușinea mea spre final am fost un pic descucurajat și mi-a fost lene să mai scriu așa că nu am făcut articole pentru toate probele din concurs.

Nu pot însă să spun că per total îmi este rușine cu ceea ce am reușit să fac: destule punctaje peste 90 și chiar 96 de puncte la o probă, fiind prima dată când particip la un concurs de genul.

Dar pe lângă experiența căpătată și confirmarea mea că sunt totuși bun în ceea ce fac, am mai învățat ceva ce nu credeam că învăț.

La gala de premiere am fost invitați toți, chiar dacă am luat vreun premiu sau nu. Eu nu m-am dus, dar unul dintre concurenți, Radu Țuglea, deși cu probleme mari de sănătate pe o vreme ca această când ninsoarea părea să pună stăpânire pe o mare parte dintr-o țară ca a noastră, în care în astfel de condiții să pornești la drum e o adevărată aventură, a făcut un efort și a participat. Bine el luase și ceva premii, dar ați înțeles ideea.

Și nu e tot: partea cea mai importantă abia acum vine. El locuiește  tocmai la malul mării, în Constanța, iar gala a fost la Poiana Brașov, la Royal Boutique Hotel - unul din sponsorii competiției

Prietena mea virtuală Luminița Tudosă i-a luat un interviu la ea pe blog. Blogul lui se numește "Dincolo de nori", ca o melodie a formației Holograf.

Și Luminița a participat și ea a fost cea care m-a îndemnat să mă înscriu.

Pot să spun ce a făcut Radu a fost o lecție de viață, uneori dacă plouă sau ninge mai tare nu ieșim din casă și amânăm să ne rezolvăm problemele. 

Țin să îl apreciez pentru curajul său și pot spune că ne dă tuturor o lecție de viață: mulți suntem sănătoși și ne credem puternici, dar cei ca el ne demonstrează că se poate, dacă vrei ceva. 

Am așteptat și încă mai aștept pe Youtube înregistrarea galei, dar din păcate live-ul nu s-a putut că până și net-ul parcă a "fugit"  de coduri galbene și portocalii.

Nici alții nu au pus video în afară de Almona Țilea, eu cred că la petrecerea de după gală s-au îmbătat toți și nu au vrut să se facă de râs. Glumesc, cred că s-au distrat pe cinste.

Niciun comentariu: