14

Cosmin Petre - blog cu subiecte interesante și despre oameni de succes!

Rebeca Cojocaru

E timpul să fii mai bun!

Poți dona acum pentru Rebeca, o fetiță bolnavă ce are nevoie cum de ajutorul tău. Un SMS de 2 euro nu e o avere, dar poate face diferența. Dă click pe link-ul de mai jos

Caz Rebeca Cojocaru

11 decembrie, 2018

10 lucruri despre TNR

10 lucruri despre TNR

Cei de la Times New Roman aka. TNR cred că îi știți, fac tot felul de topuri așa că mai gândit să fac și eu unul despre ei.

Hai să vedem, deci care sunt cele 10 lucruri pe care trebuie neapărat să le știi despre TNR

  1. Sloganul lor este "Doamne, ocolește-i pe români!", foarte prost ales. Păi când îl vede Dumnzeu pe Patriarhul Daniel ne ocolește sigur!
  2. Apropo de Patriarhul Daniel, legenda spune că e cel mai frecvent personaj al lor. E o legendă vă spun eu.
  3. 98 % din români habar nu au că numele lor vine de la un font din Word. 2% ar putea să știe, dar sunt ocupați să scrie pe FB M*** PSD!
  4. Cei din redacție chiar cred că au umor. Și eu...cred la fel.
  5. În redacție e ca la români: 1 sau maxim 2 scriu articol, ceilalți joacă Solitaire.
  6. Veorica este cel mai mare cititor al TNR, după ce au dat-o în judecată.
  7. Cei de la TNR sunt conștienți că cei de la KMKZ sunt mai buni ca ei, dar nu ar recunoaște nici dacă ăia i-ar lua la mișto într-un articol.
  8. Dacă iei în serios articolele lor, ai 150% șanse să fi pesedist.
  9. Algoritmul FB a suferit schimbări majore, ca distribuirile lor să nu mai fie catalogat drept fake news. Până la momentul când au fost blocați, programatorii au spus că niciodată nu credeau că munca lor poate fi cu adevărat grea.
  10. Expertul SEO, Decebal Popescu a declarat că cei de la TNR fac mult clickbait. Deși numele lui apare în multe articole ale lor ca expert în altele, savant, academician etc., el se declară jignit: să înțelegi algoritmul Google e cel mai greu lucru!

Niciun comentariu: