Pagini

09 decembrie, 2018

O pisică neagră câștigă un concurs de blogging

O pisică neagră câștigă un concurs de blogging

Duminică seara. Deschid netul și mă uit să văd ce mai e nou. Nu îmi vine să cred o pisică și nu oricare ci una neagră a câștigat un concurs de blogging.

Du-te mă de aici, ești nebun? Sau "bă, ești nebun?!" (vorba lui Smiley).Cum să se întâmple asta, ce pisicile știu să scrie? Nu mi-a întrebat  nimeni asta , dar cred că deja din titlu așa gândiți.

Și totuși da s-a întâmplat chiar există blog-ul unei pisici negre. Păi și eu credeam că am halucinații, dar e adevărat, s-a întâmplat. Ce lucruri extraordinare nu se întâmplă în ziua de azi? 

Încă mai credeți că sunt nebun, așa e? Nu, nu sunt, uitați-vă în jurul vostru să vedeți acolo nebuni.

Să scrie o pisică neagră pe blog?! Și astea mai aduc și ghinion. Ghinion...vorba președintelui. Da, dar numai că ea și-a purtat noroc, a câștigat.

Dar gata, nu vă mai fierb și vă dezvălui acum misterul. Eu recent am participat la un concurs de blogging. Și am avut concurență o pisică? Și da și nu. Adică nu era o pisică propriu-zisă ci o bloggeriță care și-a ales acest pseudonim.

De fapt net-ul l-am deschis nu așa aiurea cum ați crezut ,ci ca să văd clasamentul final al concursului la care am participat și anume SuperBlog

Vedeți poza, nu mint, chiar este o pisică neagră acolo.









Și acum să o felicităm, că așa e frumos nu? Ei bine FELICITĂRI "pisico"! 

Dacă vreți și voi să îi citiți articolele dați click aici 

Voi ce credeați, că eu chiar sunt nebun? Ei bine, nu sunt, tocmai v-am dovedit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu aici: