Pagini

10 mai, 2018

Alexandra Lăzărescu


Alexandra Lăzărescu


Alexandra Lazarescu ghid turistic


Cine este Alexandra?


Ghid de turism internațional pasionat, cu o impresionantă carieră în domeniu, mereu cu zâmbetul pe buze și cu un entuziasm debordant, a ajuns astăzi să vândă vacanțe oamenilor dornici de relaxare înființându-și propria agenție. - Holiday Boutique.

Eu am avut ocazia să o cunosc acum ceva ani și să merg cu ea ca ghid în Grecia pe Insula Corfu. Îmi place cel mai mult faptul că are un talent deosebit de a povesti diverse lucruri interesante despre locurile vizitate atunci când suntem în autocar astfel că nu te poți plictisi.

Imaginea pe care o vedeți este preluată de pe blogul său pe care îl puteți accesa atunci când intrați pe pe pagina principală a blogului meu. - Bloguri pe care le urmăresc. Articolele sunt interesante și vă recomand să le citiți. Chiar dacă poate din lipsă de timp nu postează des, articolele sunt de calitate cel puțin din punctul meu de vedere.

Este însă foarte activă pe Facebook postând fotografii de oriunde se duce, iar pagina ei este vizibilă pentru toată lumea. Cu siguranță veți dori și voi să călătoriți acolo unde merge și ea.

Despre ea am mai scris un articol mai demult așa că vă invit să îl citiți. Vacanța unui ghid



Vreau să fiu turist în România

Alexandra a avut inițiativa de a crea o pagină de Facebook - Vreau să fiu turist în România prin care să promoveze locuri din România ce merită vizitate. Oricât de multe destinații turistice ai găsi în lume, țara noastră cu siguranță are destinații de vizitat. Pe lângă excursiile în afara țării ea organizează și excursii în țară. Pagina de Facebook o aveți mai jos.

Vreau sa fiu turist in Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasă un comentariu aici: